3 Immobles

Àtic A Venda

Àtic a Riu, Santa Coloma de Gramenet

186.470 € Ref. 1585

Àtic a un pas de la Plaça la Vila! Avui us oferim aquest àtic compost de dos dormitoris (habitació principal amb vestidor), cuina tipus office, bany 3 peces amb plat de dutxa i on també disposem d'un espai per a emmagatzematge i ampli menjador amb vistes a pati de pomes.Habitatge a punt per entrar a viure amb reformes molt ben conservades amb terres de parquet color gris, fusteria interior de fusta i fusteria exterior d´alumini, disposem també de calefacció.Interior però molt lluminós amb vistes clares.La finca compta amb ascensor de recent construcció i accés pla al mateix.Pel que fa a la seva situació, està en un dels millors carrers de Santa Coloma a prop de tots els serveis i transports públics.
** El preu indicat no inclou els impostos i despeses de notària i registre.

  • 2 Dorm
  • 1 Bany
  • 72m²
Pis A Venda

Pis a Riu, Santa Coloma de Gramenet

110.000 € Ref. 1489

IDEAL INVERSIÓ!
Has somiat mai viure en un loft? o poder reformar un habitatge al teu gust? Si és així, us proposem la següent peça.Es tracta d'un espai totalment diàfan amb entrada independent i ubicat al carrer Major.Actualment funciona com a oficina, però ja disposa del canvi d'ús a habitatge atorgat per l'Ajuntament de Santa Coloma.Ho veiem? Situat a molt bona zona, a prop de tots els serveis, transports públics i ambulatori.
** El preu indicat no inclou els impostos i despeses de notària i registre.

  • 2 Dorm
  • 1 Bany
  • 62m²
Pis A Venda

Pis a Riu, Santa Coloma de Gramenet

165.000 € Ref. 1537

Habitatge tipus pis de 63 m2 útils segons cadastre. Composta de menjador amb sortida a balcó a carrer, 3 habitacions (1 doble), cuina amb sortida a safareig i bany 4 peces amb plat de dutxa. L'habitatge que aquesta llista per entrar a viure ja que la cuina i el bany s'han reformat recentment, disposa de terres de terratzo, fusteria interior de fusta i fusteria exterior d'alumini. Disposem també de calefacció i aire condicionat. Compta amb una molt bona distribució ja que no disposa de passadís i destaquem la lluminositat de l'habitatge. La finca disposa d'ascensor. Situada a zona plana i prop de tots els serveis i transports públics.

  • 3 Dorm
  • 1 Bany
  • 69m²